2 května, 2024
Zajímavosti ze společnosti

Savills významně posiluje postavení oddělení oceňování nemovitostí

Do pražské pobočky mezinárodní realitní poradenské společnosti Savills nastupuje od 1. července Marek Pohl na pozici vedoucího oddělení oceňování nemovitostí a Simona Vysloužilová na pozici seniorního odhadce (senior valuer), čímž společnost posiluje své působení na českém a slovenském trhu.

Marek Pohl přichází z BNP Paribas Real Estate, kde působil jako vedoucí oddělení oceňování pro Českou republiku a Slovensko a poskytoval poradenství klientům z veřejného i soukromého sektoru. Na českém trhu má v oceňování nemovitostí více než jedenáctiletou praxi. Ve společnosti Savills bude Marek zodpovědný za služby v oblasti oceňování pro různé investiční a bankovní účely napříč všemi sektory komerčních a rezidenčních nemovitostí jménem klientů spol. Savills.

Matěj Cihelka se stává novým členem organizace RICS

Simona má osmileté zkušenosti v oboru a do Savills na pozici seniorního odhadce nastoupila také ze společnosti BNP Paribas Real Estate, kde pracovala společně s Markem. Dříve působila ve společnosti EQUITA Consulting. V Savills se Simona bude specializovat na oceňování napříč průmyslovým, kancelářským, maloobchodním a rezidenčním sektorem.

Stuart Jordan, výkonný ředitel společnosti Savills ČR a SR, říká: „V souladu s pokračujícím růstem našich obchodních aktivit a naším závazkem zajistit kompletní nabídku služeb pro klienty v České republice a na Slovensku jsem nadšen, že můžeme přivítat Marka a Simonu v Savills. Přinášejí bohaté zkušenosti s vytvářením a rozvíjením oboru oceňování a jsou vysoce respektováni ze stran investorů, developerů i bank. Rozsah našeho působení v komerčním a rezidenčním sektoru, který jsme od svého založení v roce 2017 dosáhli, jim poskytne velmi kvalitní základ, na kterém mohou stavět.”

Tým oddělení oceňování nemovitostí spol. Savills v České republice a na Slovensku se specializuje na komerční i rezidenční sektor, přičemž komplexnost nabídky služeb a partnerství se společností Lexxus poskytuje plné pokrytí trhu s nemovitostmi.

O společnosti Savills

Savills CZ s. r. o. je součástí globální společnosti Savills plc poskytující poradenské služby v oblasti komerčních nemovitostí zalistovaná na akciové burze London Stock Exchange. Týmy Savills působí ve více než 600 vlastních i partnerských kancelářích. Společnost zaměstnává přes 39 000 profesionálů ve více než 70 státech na území Severní i Jižní Ameriky, Evropy, Asie a Pacifiku, Afriky i Blízkého východu, kde nabízí široké spektrum specializovaných poradenských služeb a služeb v oblasti managementu a investic klientům z celého světa.

V České republice je společnost Savills aktivní od roku 2017. Přes 50 expertů její pražské kanceláře klientům nabízí odborné služby od investičního poradenství, oceňování, agendy pronájmů a správy nemovitostí přes konzultace v oblasti výstavby a plánování projektů až po průzkum trhu v šesti hlavních sektorech: průmysl a logistika, kanceláře, maloobchod, volný čas, hotely a ubytování pro studenty.

Zdroj/foto: Savills Czech & Slovak Republics

Related Posts